Tr. førstehjælp, venteliste, Maribo

Her kan du tilmelde dig trafikrelateret førstehjælp til traktor og knallertkørekort. Du vil blive indkaldt pr. brev, når der oprettes hold. Brevet vil blive sendt til din e-mailadresse, så husk at tjekke din mailbox med jævne mellemrum.


Før du kan gå op til praktisk prøve på knallertuddannelsen, skal du have gennemført 4 timers "HLR" (Hjerte-lungeredning) og 4 timers "førstehjælpskursus for unge knallertførere". Det er særskilte kurser og ikke en del af knallertundervisningen. Førstehjælpskursus i ungdomsskolen koster 100 kr.


OBS! Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din betaling for førstehjælp.


Du kan betale via hjemmesiden, eller på Mobile Pay tlf. 49062. Oplys dit cpr. nr. og teksten "førstehjælp".


Vi skal gøre opmærksom på, at vores førstehjælp kun er til knallertkørekort, og IKKE til bilkørekort!

Læringsmål og formålsbeskrivelse
 
Sted
Sted
Lolland Ungdomsskole, Maribo
Nørrevang 19
4930 Maribo

Teorilokale
Nørrevang 19 C (indgang fra inderste gård)
Tid
Tid
Pris
Pris
100
Lærer
Lærer
Åben for tilmelding
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.