Nakskov

Dansk for fremmedsprogede, Maribo
Ti. 16:00-17:00
Dansk undervisning for udvekslingsstuderende og sprogskoleelever.

Startdato 29.09.2020
De stille piger, Nakskov
To. 17:15-20:15
Sidder du tit alene og keder dig? Har du lyst til at få nye veninder, prøve noget nyt og anderledes? Så meld dig til PIGEHOLDET for de stille piger. * Vi tager i biografen * Skøjter i Lalandia * hygger os i svømmehallen Vi prøver også forskellige motionsformer af i samarbejde med idrætsforeninger, danser måske zumba og får gode fif af en make-up artist. Du er med til at planlægge et par lørdagsture til f.eks. København. Vi har det sjovt og rart samtidig med at vi lærer noget nyt.

Startdato 03.12.2020
Ikke flere pladser
eSport Nakskov, CS GO
Ma. 16:00-19:00
Danmark er et af de førende lande inden for ESport og nu kan du få muligheden for at forbedre dine færdigheder bl.a. omkring samarbejde. Vi sørger for gamermaskiner med alt hvad dertil hører, men hvis man ønsker det, kan man bare medbringe sit eget headset og tastatur. Der vil komme mulighed for deltagelse i LAN et par gange i løbet af sæsonen. Undervisningen foregår både i CSGO og Fortnite. Der vil være muligheder i andre spil, men al dette foregår efter aftale med underviseren.

Startdato 21.09.2020
Ikke flere pladser
Fodboldturnering Nakskov
Ti. 09:00-12:30
Mandag og Tirsdag i uge 30 afholder Lolland Ungdomsskole fodboldturnering for alle børn og unge mellem 9-15 år. Alle er velkommen - du behøver ikke at være medlem af klubben, så tage endelig en ven eller veninde med også. Vi deler hold på dagen, så alt hvad du skal gøre er, at møde op mellem 9:00 - 9:30, så får vi alle en hyggelig dag.

Startdato 26.07.2021
Motion
Ma. 16:00-17:00
Motion primært for unge tilknyttet Tirsdagsklubben

Startdato 24.08.2020
Nakskov Ungdomsklub

Traktorkørekort
Du kan begynde, når du er fyldt 15 år. Teoriprøve kan aflægges når du er 15,5 år og køreprøve når du er 16 år. Ungdomsskolen betaler kun teori. Udgift til teoriprøve og praktiske køretimer samt lægeattest og prøvegebyr skal du selv betale. Du skal regne med 500 kr. pr. lektion à 45 min. til praktisk køretime, 600 kr. til prøvegebyr og lægeattest (lægens pris). Husk, at du også skal tilmeldes trafikrelateret førstehjælp, ellers kan der ikke bestilles teoriprøve. Du skal have adgang til traktor og vogn.

Lukket for tilmelding
Venteliste til knallert, Nakskov
Dette er en venteliste. Tilmelding kan ske fra du er 14 1/2 år. Optagelse på hold sker, når betaling er foretaget med kort ved tilmelding eller MobilePay 49062 - oplys navn på ung. Undervisningen består af 30 lektioner, en teoriprøve og en praktisk prøve samt 4 timers Hjerte- lungeredning og 4 timers "førstehjælpskursus for unge knallertførere" som er indlagt i forløbet. Pris 650 kr. Omprøve 220 kr. Vi kører ikke knallertundervisning i vintermånederne, men der kan forekomme undervisning i førstehjælp.

Senest opdateret 11.04.2019 11:45 af APRSUP