Ture og Rejser

Bornholm i sommerferien 2024
Ungdomsskolen arrangerer en tur til Bornholm i sommerferien, hvor vi skal opleve solskinsøen på kryds og tværs. Vi skal bo på Rønne skole (Ungdomsklubben) og skal bl.a. ud og se Hammershus, Helligdomsklipperne mm. samt være fælles om at få dagene til at fungere og hygge os med andre unge fra Lolland. Det bliver helt sikkert sommerens fedeste tur. Turen koster 800 kr. Dette er incl. entre, mad, transport mm. Så tøv ikke med at tilmelde dig. Betaling ved tilmelding eller senest 1. juni 2024.
 
Startdato 09.07.2024
Åbent for tilmelding
Hansa Park 2024
Du kan glæde dig til lørdag den 25. maj, når ungdomsskolens tur går til Hansa-Park. Her kan du prøve kræfter med bl.a. Crazy Mine, Forbandelsen fra Novgorod — eller hvis du tør, så er der også Kârnans! Pris 250 kr.
 
Startdato 25.05.2024
Ikke flere pladser
Weekendtur til Sønderjylland - Mojn
Kunne du tænke dig at komme helt tæt på krigen i 1864 samt besøge Syddanmarks største og sjoveste oplevelsespark. Så er denne weekendtur til Sønderjylland lige noget for dig.
 
Startdato 26.04.2024
Lukket for tilmelding
Weekendtur til Århus
Vil du med på weekendtur til Aarhus?🎉 Vi tager på weekendtur til smilets by - Aarhus d. 31. maj - 2. juni, hvor vi b.la. skal besøge ARoS Aarhus Art Museum og opleve "Den uendelige bro", lægge vejen forbi Marselisborg Slot og måske når vi også en Skywalk på Salling Rooftop og et besøg i danmarks største kirkebygning, nemlig Aarhus Domkirke. Vi skal også en tur til dejligt Ebeltoft, hvor vi skal besøge Fregatten Jylland.🏰⛪️ Vi skal bo i indre by, hvor vi overnatter i Midtbyklubben. Pris - 300kr
 
Åbent for tilmelding


Senest opdateret 11.04.2019 11:37 af APRSUP