Klub Fristedet

Ungdomsskolen er Lolland Kommunes tilbud til unge i alderen 13 år (7.kl) til det fyldte 18. år. I Klub Fristedet tilbyder vi derudover at den unge kan fortsætte lidt længere, hvis man er i STU-tilbud eller tilsvarende. 

 

Med udgangspunkt i den enkelte unges personlighed og interesser mødes vi for at styrke den unges selvværd og selvtillid gennem oplevelser, aktiviteter og læring unge og voksne imellem.

 

Vi holder åbent hver tirsdag, hvor vi laver mange forskellige aktiviteter fx billard, bordtennis, Wii, PlayStation, gamer-rum, brætspil, boldspil i hallen, multibane udenfor, musiklokale, krea-lokale.

Har du en god ide eller en sjov fritidsinteresse der skal prøves, så gør vi det.

 

En fast aktivitet hver uge, er, at vi spiser sammen i løbet af aftenen - som regel et let måltid fx tortillas, pandekager, pølser på grill om sommeren.

 

Vi er 4 voksne tilknyttet klubben, så man møder det samme personale hver uge.

Vi vægter højt at hjælpe med at skabe relationer imellem de unge menneskene og være den hjælpende hånd, hvor der er behov for det. 

 

Vi har et fællesskab med plads til sjov, forskellighed og gode snakke.  Vi er en klub der går langt for at imødekomme klubmedlemmernes interesser og behov.

 

Hvis du ønsker det, må du gerne komme på besøg og se hvad vi laver – tag evt. en ven eller en voksen med.

 

Åbningstider:

Tirsdag fra kl. 18.30 til kl. 21.30.

 

Adresse:

Nørrevang 19, 4930 MariboSenest opdateret 02.04.2024 12:45 af MORO