Fritidsundervisning

Bornholm i sommerferien 2021
UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT Vi tager til Bornholm i sommerferien og skal bo på Rønne Skole (ungdomsskole). Vi skal ud og opleve nogle af solskinsøens mange seværdigheder samt fungere som en stor familie i løbet af ugen, hvor vi bl.a. skal være sammen om at lave de forskellige måltider og få en god uge til at fungere. Pris: 600 kr.
Danmark rundt - på tur i DK
Lær dit eget land at kende - tag med Ungdomsskolen på tur rundt i Danmark sammen med andre unge. Du får set en masse nye steder, måske fra Gedser til Skagen, København til Esbjerg, Århus eller Sønderborg. Garanti for gode oplevelser, hygge og nye venskaber, mens du lærer nyt om det land, du bor i.
Dansk for fremmedsprogede, Maribo
Dansk undervisning for udvekslingsstuderende og sprogskoleelever.
De stille piger, Nakskov
Sidder du tit alene og keder dig? Har du lyst til at få nye veninder, prøve noget nyt og anderledes? Så meld dig til PIGEHOLDET for de stille piger. * Vi tager i biografen * Skøjter i Lalandia * hygger os i svømmehallen Vi prøver også forskellige motionsformer af i samarbejde med idrætsforeninger, danser måske zumba og får gode fif af en make-up artist. Du er med til at planlægge et par lørdagsture til f.eks. København. Vi har det sjovt og rart samtidig med at vi lærer noget nyt.
Dykning, Maribo
Vi oplærer bl.a. eleverne i at blive fortrolige med dykning.
eSport Maribo, CS GO
Danmark er et af de førende lande inden for ESport og nu kan du få muligheden for at forbedre dine færdigheder bl.a. omkring samarbejde. Vi sørger for gamermaskiner med alt hvad dertil hører, men hvis man ønsker det, kan man bare medbringe sit eget headset og tastatur. Der vil komme mulighed for deltagelse i LAN et par gange i løbet af sæsonen. Undervisningen foregår både i CSGO og Fortnite. Der vil være muligheder i andre spil, men al dette foregår efter aftale med underviseren.
eSport Maribo, CS GO og Fortnite
eSport Nakskov, CS GO
Jagttegn, Maribo
Hvis du vil gå på jagt, skal du have et jagttegn og dermed blive en af 180.000 danskere, der har jagt som fritidsinteresse og "livsstil". At gå på jagt i dag, er ikke et spørgsmål om at slå mest muligt ihjel, snarere tværtimod. Det handler om, at være en aktiv del i at hjælpe og bevare den natur, der omgiver os, så alle kan have glæde af den. Danske jægere bruger rigtig meget tid og penge på, at plante og vedligeholde så vildtet har steder at være, samt fodre når vildtet har svært ved at finde føde selv.
Konditorværksted, Maribo
Lær at lave kager til hverdag og fest. - Vi afprøver konditorfaget. - Vi arbejder med småkager, muffins, tørkager, gærbrød samt marengs. - Vi arbejder med grundregler i faget og laver langt de fleste ting fra bunden af. Du tillærer dig kundskaber, som du kan bruge i dit eget private liv. Ved særlige lejligheder arbejder vi med flødeboller og makarons. Har du en spændende opskrift, så må du gerne tage den med, måske vi kan afprøve den. Forklæde og drikkedunk kan medbringes.
Styrketræning i Rødby Motionscenter
Så er det op af stolen og ud og få rørt musklerne i kroppen. På holdet er der mulighed for, at lave individuelle programmer, hvor du gang for gang arbejder med dine forskellige muskelgrupper. Vi vil ligeledes lave gange, hvor vi spinner på de moderne spinningcykler samt lave HIIT-træning (High Intensity Interval Training), hvor vi får gang i pulsen. Så få rørt musklerne, øget konditionen, og vær sammen med andre unge som også gerne vil dyrke noget motion.
Sund og lækker mad på en sjov måde, Holeby
Hvis du synes det kan være svært at finde på aftensmaden eller ikke er tryg i et køkken - så er det her et hold for dig! På dette hold vil der blive lavet lækker og sund mad på en sjov måde. Du vil blive hørt i forhold til ønsker af indhold, og når holdet er færdigt, vil du nyde at stå i køkkenet og lave mad til dig selv og dine kære. Undervejs vil du måske også finde en ny god ven eller veninde, så se at få meldt dig til dette hold.
Traktorkørekort
Du kan begynde, når du er fyldt 15 år. Teoriprøve kan aflægges når du er 15,5 år og køreprøve når du er 16 år. Ungdomsskolen betaler kun teori. Udgift til teoriprøve og praktiske køretimer samt lægeattest og prøvegebyr skal du selv betale. Du skal regne med 500 kr. pr. lektion à 45 min. til praktisk køretime, 600 kr. til prøvegebyr og lægeattest (lægens pris). Husk, at du også skal tilmeldes trafikrelateret førstehjælp, ellers kan der ikke bestilles teoriprøve. Du skal have adgang til traktor og vogn.
Venteliste til knallert, Maribo
Dette er en venteliste. Tilmelding kan ske fra du er 14 1/2 år. Optagelse på hold sker, når betaling er foretaget med kort ved tilmelding eller MobilePay 49062 - oplys navn på ung. Undervisningen består af 30 lektioner, en teoriprøve og en praktisk prøve samt 4 timers Hjerte- lungeredning og 4 timers "førstehjælpskursus for unge knallertførere" som er indlagt i forløbet. Pris 650 kr. Omprøve 220 kr. Vi kører ikke knallertundervisning i vintermånederne, men der kan forekomme undervisning i førstehjælp.
Venteliste til knallert, Nakskov
Sikkerhedspørgsmål
Studenten balancerede til venstre for kurvesofaen, da farfaderen hinkede til venstre for kontinentalsengen.

Senest opdateret 21.06.2021 13:31 af APRSUP