Skitur på Isaberg

En "lang" dag på ski for både begyndere og øvede. Udstyr lejes på stedet. Begyndere lærer at stå på ski i små grupper med instruktion. Turen gennemføres i samarbejde med Guldborgsund.


Isaberg er Sydsveriges største skianlæg og det nærmeste rigtige skisportssted i Sydskandinavien. Her findes 8 lifter og 10 pister; fra de børnevenlige grønne til de udfordrende sorte.         


Liftsystemet på Isaberg er veludbygget med bl.a. 6-stolslift, som går hele vejen fra dalen til toppen, og som sørger for, at du får minimal tid i liftkø og maksimal tid på pisterne. Der findes yderligere 7 stole-, anker- og tallerkenlifte i forskellige dele af anlægget.


Pris: 500 kr. for transport, skileje og liftkort. Efter betaling får deltagerne et spørgeskema, som danner grundlag for leje af ski mv. Derfor skal betalingsfristen overholdes!

Læringsmål og formålsbeskrivelse
 
Sted
Sted

Tid
Tid
Startdato
03-02-2018
Slutdato
03-02-2018
Undervisningstider:
Lørdag
03:00:00 - 23:30:00
Pris
Pris
500
Voksne
Voksne
Winnie Brisson Czajkowski
Kim Bentø Hansen
Åben for tilmelding
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.