Klub Fristedet

Fristedet er et klubtilbud til 13-18 årige, som rummer alle unge med særlige behov. Vi har gode rammer i klubben og vi planlægger en masse aktiviteter med fokus på både inkluderende fællesskaber og den enkelte unge personlige udvikling.
Fristedet har gode faciliteter, med musik, krearum, værksted, og hyggelounge med pool, bordtennis, bordfodbold. Vi serverer lidt at spise hver aften. Vi plejer at runde aftenen af med en omgang stikbold i hallen.

Åbningstider

Tirsdag fra kl. 18.30 til kl. 21.30.

 

Det er gratis at komme i klubben, og tilmelding foregår ved fremmøde.

Adresse

Nørrevang 19A, 4930 Maribo

Aktiviteter

Med udgangspunkt i den enkelte unges personlighed og interesser mødes vi for at styrke den unges selvværd og selvtillid gennem oplevelser, aktiviteter og læring unge og voksne imellem.

 

Vi holder åbent hver tirsdag, hvor vi mødes med dig, og ser dine interesser i et ligeværdigt fælleskab med andre unge.

Vi laver mange forskellig aktiviteter, men fælles for dem alle er, at de er udviklet af klubmedlemmerne. Har du en god ide eller en sjov fritidsinteresse der skal prøves, så gør vi det.

 

Vi har et fælleskab med plads til sjov, forskellighed og gode snakke.  Vi er en klub der går langt for at imødekomme klubmedlemmernes interesser og behov.

 

Kontakt koordinator Christine Baltzer tlf. 40840482, hvis du/I har yderligere spørgsmålSenest opdateret 01.06.2022 10:51 af MORO