Maribo Ungdomsklub

MUK - KLUBBEN FOR ALLE I MARIBO
I Maribo har vi et hus, hvor du kan mødes med dine venner, deltage i aktiviteter, tage på ture og mange andre sjove indslag, som du selv kan være med til at starte - og det er helt og aldeles gratis at være medlem.

Åbningstider

Mandag, onsdag og fredag fra kl. 18.30 til kl. 21.30.

Adresse

Nørrevang 19, 4930 Maribo

Aktiviteter

Når vejret er til det elsker vi at grille og tænde bål udenfor, så laver vi lidt popcorn, griller kød, laver pandekager eller hvad der lige passer. 

 

Klubmedarbejderne er dem de unge altid kan snakke med – måske har en brug for hjælp eller bare ønsker en at spille/snakke med. Klubmedarbejderne hjælper også med at starte nye aktiviteter, som du synes ville være det fedeste at prøve.

 

I Maribo Ungdomsklub (MUK) er det de unge, som er med til at arrangere, hvad der skal ske. Det kan være overnatningsarrangementer, temafester, turneringer, bowling- og biografture, fodbold/håndboldture og alt muligt andet.

 

I klubben er der mange faciliteter i MUK. Der er eget musikstudie, hal, eSportslokale, ramperne i gården, bueskydning bag hallen, grill i gården, hyggespil, billard og bordtennis. I MUK er der kort fra ide til handling, så hvis de unge mangler noget, så gør vi os meget umage for at starte det op.

 

Alle unge i alderen 13 – 18 år skal være så velkomne :-)

 

Mange varme hilsner

Medarbejderne i klubbenSenest opdateret 12.10.2021 13:28 af CLJEP