Nakskov Ungdomsklub

Ungdomsklubben er for unge mennesker fra 7 klasse og opefter. Vi holder til på Gyvelvej 3.

Åbningstider

Mandag til torsdag fra kl. 18.00 til kl. 21.00.

Adresse

Gyvelvej 3, 4900 Nakskov

Aktiviteter

Som ung i klubben er man selv med til at forme aftenens forløb, med bordtennis, billard, udendørs fodbold, kortspil, danse til musik og meget mere.

Hver mandag i vinterperioden kan man spise et let måltid mad i klubben. Maden laves af de unge sammen med en klubmedarbejder.

 

Den matrikelløse ungdomsklub

Vores rullende klub opsøger de unge hvor de er. Klubben rummes i en trailer, som opstilles fx på Hestehovedet strand eller andre steder, hvor de unge mødes.

Klubben kører ud hver tirsdag og torsdag i forår og efterår. Når det bliver sommerferie kører den matrikelløse klub ud i hele kommunen på alle hverdage.

Traileren er blandt andet forsynet med Segboards, cykler, højtaler til de unges egen musik, samt hockeystave. Når vejret er godt, griller vi sammen med de unge.

I den kommende sæson kører klubben rundt i Nakskov, Rødby, Maribo, Horslunde, Dannelunde og andre steder, hvor der er unge mennesker.

Fælles for begge klubtilbud er, at det er et sted, hvor man kan lære nye unge mennesker at kende. Klubmedarbejderne sætter ind i mellem dagsordenen med samskabende aktiviteter til glæde for alle. Klubberne har til formål at skabe fællesskab og samtidig være et pusterum i de unges hverdag.

 



Senest opdateret 14.08.2019 13:05 af JMPB