Lær at lave kager til hverdag og fest.
- Vi afprøver konditorfaget.
- Vi arbejder med småkager, muffins, tørkager, gærbrød samt marengs.
- Vi arbejder med grundregler i faget og laver langt de fleste ting fra bunden af.
Du tillærer dig kundskaber, som du kan bruge i dit eget private liv.
Ved særlige lejligheder arbejder vi med flødeboller og makarons.
Har du en spændende opskrift, så må du gerne tage den med, måske vi kan afprøve den.
Forklæde og drikkedunk kan medbringes.
- Vi afprøver konditorfaget.
- Vi arbejder med småkager, muffins, tørkager, gærbrød samt marengs.
- Vi arbejder med grundregler i faget og laver langt de fleste ting fra bunden af.
Du tillærer dig kundskaber, som du kan bruge i dit eget private liv.
Ved særlige lejligheder arbejder vi med flødeboller og makarons.
Har du en spændende opskrift, så må du gerne tage den med, måske vi kan afprøve den.
Forklæde og drikkedunk kan medbringes.
Tidsrum: Ons. 18:30-20:30
Startdato: 24. september 2025
Slutdato: 17. december 2025
12 undervisningsgange
Aldersgruppe: 13-18 år
Klassetrin: 7. kl.-3. G.
Maks. elever: 18
Tilmelding fra: 1. juni 2025
Tilmeldingsstatus: Åbent for tilmelding
Mødetider
Undervisere: Annette Malling
Senest opdateret 28.05.2025 14:26 af KHART