Om ungdomsskolen

Ungdomsskolen er et tilbud fra Lolland Kommune til alle børn og unge i kommunen. Vi har afdelinger fordelt ud over hele kommunen og har kontakt med ca. 2500 børn og unge hvert år. I ungdomsskolen kan du komme på ture, deltage i undervisning og kurser samt få en masse nye venner.

I ungdomsskolen har vi en stor viden om det at være ung, og de krav der stilles til dig som ung i et moderne samfund. For os i ungdomsskolen er noget at det vigtigste, at der er en ordentlig relation, altså et godt forhold og en god kontakt mellem børn, unge, forældre og de ansatte.

I ungdomsskolen er vi meget optagede af forbyggende arbejde, som f.eks. hvordan vi hjælper dig til at holde dig ude af kriminalitet, få en uddannelse osv. Ungdomsskolen har et stort netværk af samarbejdspartnere på tværs af kommunen, som kan hjælpe os i det arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 5467 7160. Se mere om vores klubber og tilbud nedenfor.

Fokusområder

Vi i Lolland Ungdomsskole arbejder på

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LOLNews.cshtml) Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LOLNews.cshtml) Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LOLNews.cshtml)
Åbningstider og kontakt