Om ungdomsskolen

Ungdomsskolen er et tilbud fra Lolland Kommune til alle børn og unge i kommunen. Vi har afdelinger fordelt ud over hele kommunen og har kontakt med ca. 2500 børn og unge hvert år. I ungdomsskolen kan du komme på ture, deltage i undervisning og kurser samt få en masse nye venner.

I ungdomsskolen har vi en stor viden om det at være ung, og de krav der stilles til dig som ung i et moderne samfund. For os i ungdomsskolen er noget at det vigtigste, at der er en ordentlig relation, altså et godt forhold og en god kontakt mellem børn, unge, forældre og de ansatte.

I ungdomsskolen er vi meget optagede af forbyggende arbejde, som f.eks. hvordan vi hjælper dig til at holde dig ude af kriminalitet, få en uddannelse osv. Ungdomsskolen har et stort netværk af samarbejdspartnere på tværs af kommunen, som kan hjælpe os i det arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 5467 7160. Se mere om vores klubber og tilbud nedenfor.

Fokusområder

Vi i Lolland Ungdomsskole arbejder på

Bliv klogere Vi hjælper dig til at udvikle arbejdsmetoder, som skaber succesoplevelser gennem øget fordybelse, virkelyst og derved større faglig viden.
Bliv klogere
Få nye venner
Få nye venner Vi hjælper dig med at udvikle dine evner og lyst til at deltage i sociale fællesskaber og til at op¬bygge og vedligeholde meningsfulde og positive relationer, så du bliver bedre til at samarbejde, deltage i dialog og diskussion samt løse konflikter.
Ha’ det sjovt Vi skaber rammer for oplevelse, fordybelse og virkelyst, så du udvikler erkendelse og fantasi samt via successer får tillid til egne muligheder.
Ha’ det sjovt
Åbningstider og kontakt