Ungdomsklub Maribo

Klubkort:


Du er altid velkommen til at besøge klubberne et par gange, men vil du benytte dig af tilbuddene og de aktiviteter, der arrangeres i klubben, skal du have et klubkort.


Klubkortet er GRATIS.


Du får det ved at gå hen i den nærmeste klub, udfylde en tilmeldingsblanket og aflevere den til en af medarbejderne. Du kan også tilmelde dig klubberne via vores hjemmeside her.

Når du har tilmeldt dig, kan du afhente dit klubkort i klubben en uges tid efter.


Med klubkortet kan du låne spil, plads ved en computer eller rekvisitter til alle de andre aktiviteter. Du kan også deltage i de lokale aktiviteter samt i alle de fælles klubaktiviteter.


Dit klubkort gælder til alle ungdomsskolens klubber, og du er meget velkommen til at besøge dem alle sammen - men du skal have dit klubkort med.


Læs i programmet, orienter dig på hjemmesiden, læs eventuelle plakater og de foldere, der ligger i klubben, og tilmeld dig så.


Alle klubberne starter sæsonen i uge 33.

Læringsmål og formålsbeskrivelse
Sted
Sted

Tid
Tid
Undervisningstider:
Mandag, Onsdag, Fredag
18:30:00 - 21:30:00
Pris
Pris
0
Voksne
Voksne
Søren Anker Christensen
Mikkel Mathias Sandberg Ibing
Kjeld Saul
Morten Galatius
Alfon Maljici
Jette Aastrand Jørgensen
Jonni Andersen
Peter Charles Hansen
Rebecca Elise Brandt Hawthorne
Kira Marie Petersen
Sabrina Barming Nielsen
Sara Hilmi Pedersen
Sara Kristina Langborg Larsen
Lukket for tilmelding
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.