Paris 2019

Paris er fyldt med et hav af fantastiske sværdigheder og derfor både et besøg værd, når man gerne vil udforske al det kulturelle som Paris giver mulighed for, men turen er også en lærerig, udforskende, social og dannende tur. Så ud over det sociale en sådan tur giver mulighed for, så vil du også få en masse lærerig kulturel viden og dannelse med i bagagen.


Nogle af de seværdigheder der SKAL opleves i Paris er bl.a. Eiffeltårnet, Triumfbuen, Louvre, Notre Dame og om muligt Disneyland som sidste år kunne fejre 25 års jubilæum - men ud over disse, har du også mulighed for, at være medbestemmende overfor nogle af de andre seværdigheder vi bør besøge.


Man skal forvente, at der vil blive gået meget i løbet af ugen i Paris, så vær indstillet på det og sørg for, at have godt fodtøj med på turen.


Ledere på turen er som sidste år: Henrik Andersen, Winnie Brisson Czajkowski og Martin Povl Jensen.

Læringsmål og formålsbeskrivelse
"Kultur og dannelse"
En rejse til Paris
Sted
Sted

Tid
Tid
Startdato
12-04-2019
Slutdato
18-04-2019
Undervisningstider:
Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
Pris
Pris
3500
Voksne
Voksne
Henrik Vilhelm Andersen
Winnie Brisson Czajkowski
Martin Povl Jensen
Åben for tilmelding
Ledige pladser
7
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.