Lær at male landskaber

Lær at male landskaber


Maleren Ulrik Stenshøj vil lørdag d. 18.11. fra kl. 10.00-15.00 på Ravnsborgskolen, give dig tricks og fif til, hvordan du kan blive skrab til at male landskaber.


Ulrik Stenshøj (født 1983) er billedkunstner med fokus på tegning og grafik. Hans billeder afspejler hans fascination for naturens figurative og abstrakte elementer - både mennesker, dyr, natur, liv og død. Han har studeret hos flere anerkendte nordiske billedkunstnere, og har undervist børn og unge i forskellige genrer af den billedkunstneriske praksis. Undervisningen kombinerer teori og praksis og har fokus på håndværksmæssige teknikker og metoder.


Arrangementet er et samarbejde mellem ArtCore (Kulturregion Storstrøm) og Lolland Ungdomsskole.

Læringsmål og formålsbeskrivelse
 
Sted
Sted
Nordvestskolen, Ravnsborgafdelingen
Pederstrupvej 22
4913 Horslunde


Tid
Tid
Startdato
18-11-2017
Undervisningstider:
Lørdag
10:00:00 - 15:00:00
Pris
Pris
0
Lærer
Lærer
Åben for tilmelding
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.