Knallertkøreskole, vente, Nakskov

Du skal have et kørekort, hvis du vil køre på lille knallert. Pr. 1. oktober 2016 er aldersgrænsen for at få kørekort til lille knallert 15 år. Du kan tidligst begynde på uddannelsen, når du er 14 ½ år.


Undervisningen består af 30 lektioner, og slutter med en teoriprøve og en praktisk prøve.


Før du kan gå op til praktisk prøve på knallertuddannelsen, skal du have gennemført 4 timers "HLR" (Hjerte- lungeredning) og 4 timers "førstehjælpskursus for unge knallertførere". Det er særskilte kurser og ikke en del af knallertundervisningen. Førstehjælpskursus i ungdomsskolen koster 100 kr.


Det koster i øjeblikket 480 kr. at tage knallertkørekort. Hvis du dumper til enten teoretisk eller praktisk prøve, koster det 220 kr. at gå til en ny prøve.


Du må ikke have fravær på knallertuddannelsen, så hvis du bliver væk fra undervisningen, skal du starte forfra og så koster det igen 480 kr.


Bemærk: Sanktionerne for at køre ulovligt på knallert er blevet strengere. Du kan både risikere store bøder, at få knallerten konfiskeret, miste retten til at køre knallert og få udsat retten til at få kørekort til bil.


OBS! Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din betaling for knallertkørekortet.


Du kan betale via hjemmesiden, eller på Mobile Pay tlf. 49062. Oplys dit cpr. nr. og teksten "knallertkørekort".


Der oprettes løbende hold og du vil få besked, når du er sat på et hold.

Læringsmål og formålsbeskrivelse
 
Sted
Sted
Nordvestskolen, Stormarkafdelingen
Fastings Allé 1
4900 Nakskov


Tid
Tid
Pris
Pris
480
Lærer
Lærer
Åben for tilmelding
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.