Hvor blev de af? Maribo

Hvor blev de af?


De kom i klubben i Lolland kommune, men hvad blev der af dem?


Vi tager på besøg hos nogle af de unge, som kom i klubben - hører hvad de laver i dag, hvordan de kom dertil, deres historie og hvordan du realiserer dine jobdrømme. Du får mulighed for at stille spørgsmål, se virksomheden mv.


Det kan være både politibetjente, musikere, sportsstjerner, læge - vi har blandt andet en aftale med en on-the-air editor på TV2 News, som vi må komme på besøg hos.


Der er planlagt 1 samling af 3 timer forud for hvert besøg, hvor vi forbereder besøget og vi forventer 5 weekenddage i løbet af året, hvor der tages ud for at møde den pågældende person.


Der er max. på 16 deltagere på holdet.

Læringsmål og formålsbeskrivelse
 
Sted
Sted
Lolland Ungdomsskole, Maribo
Nørrevang 19
4930 Maribo


Tid
Tid
Startdato
26-09-2017
Slutdato
01-05-2018
Undervisningstider:
Tirsdag
18:30:00 - 21:30:00
Pris
Pris
0
Voksne
Voksne
Henrik Vilhelm Andersen
Åben for tilmelding
Ledige pladser
14
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.