Camp Adventure i foråret 2019

Ta med til Camp Adventure i Haslev:

Lad Camp Adventure i Haslev på Sydsjælland danne rammerne for en mindeværdig dag fuld af sjove oplevelser. Camp Adventure har 10 toptunede trætopbaner <https://www.campadventure.dk/traetopbaner/> med mange forskellige udfordringer. Her kan du blandt andet prøve Danmarks længste svævebane på knap ½ km.

Hos Camp Adventure i Haslev kan du også prøve kræfter med deres store indendørs klatrehal. Den 350 m2 store væg byder på ruter i forskellige sværhedsgrader samt en forhindringsbane med frit fald fra 6 meters højde.

De benytter markedets bedste sikkerhedsudstyr, og tager derfor det fulde ansvar for din sikkerhed, mens du har det sjovt i trækronerne.

Tilmelding og betaling i klub eller på kontoret.

Pris:

Læringsmål og formålsbeskrivelse
Sted
Sted
Camp Adventure
Denrupvej 19
4690 Haslev


Tid
Tid
Startdato
04-05-2019
Slutdato
04-05-2019
Undervisningstider:
Lørdag
Pris
Pris
200
Voksne
Voksne
Michael Juul
Åben for tilmelding
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.